X
    Categories: Vzdělávání

2. ročník veletrhu zdraví a sociálních služeb v Lipníku

Veletrh zdraví a sociálních služeb Lipník nad Bečvou

V letošním roce se opět zúčastníme zajímavé akce „Veletrh zdraví a sociálních služeb“, kterou přádá kovářské město Lipník nad Bečvou. Přijeďte se na tuto zajímavou akci podívat!

Jedná se o jedinečnou akci, na které se představí regionální poskytovatelé sociálních služeb. Občané Lipníku tak získají přehled o tom, jaké jsou v regionu poskytovány sociální sluzby, jaký je charakter, rozsah a podmínky poskytování těchto služeb.

Druhým hlavním tématem výstavy je problematika zdraví. Na toto téma je v doprovodném odpoledním programu zaměřena většina přednášek.

Veletrh zdraví a sociálních služeb proběhne dne 05. 10. 2017kulturním domě ECHO v Lipníku nad Bečvou, Novosady 1380 v době od 9.00 hod. do 12.00 hodin. Odpolední část v době od 14.00 hod. do 17.30 hod.

V 18.00 hod. bude Veletrh zdraví a sociálních služeb ukončen vystoupením dechové hudby Moravská Veselka.

Dopolední část je určena pro žáky základních, středních škol a případně mateřských škol. Odpolední část je určena pro širokou veřejnost. V odpolední části pak budou probíhat přednášky, jejichž rozpis je na plakátu akce.

Vpřiloženém letáku je seznam všech poskytovatelů a vystavovatelů, kteří se Veletrhu zdraví a sociálních služeb zúčastní.

Plakát akce je k nahlédnutí  ZDE, leták s programem a seznamem vystavovatelů si můžete stáhnout ZDE.

Zbyněk Dohnal :