X

Výběrová řízení

Jsme první společností, která v roce 2005 realizovala úspěšnou elektronickou aukci na dodávky elektrické energie v ČR. Od té doby realizujeme pro podnikatelské subjekty elektronická výběrová řízení pro dodávky energií (elektřina, zemní plyn). Sledujeme vývoj cen energií na energetických trzích a zajišťujeme našim klientům optimalizaci nákupů v příhodném období tak, aby ceny energií byly optimalizovány vzhledem k situaci na trhu ve výhledu několika let dopředu.

Od roku 2008 realizujeme dlouhodobý projekt dynamického ověřování nákupních podmínek pro Vojenskou nemocnici v Brně. Projekt spočívá v realizaci elektronických výběrových řízení na vybrané nákupní komodity podle dohodnutého harmonogramu a zadávání poptávek a výběrových řízení v rámci Národního elektronického nástroje.

Hlavní nákupní komodity v rámci elektronický výběrových řízení jsou potraviny pro stravovací provoz nemocnice, nákupy zdravotnických materiálů a léků, nákupy provozních a spotřebních materiálů pro provoz nemocnice.

Přístup k elektronickým portálům

Energie

Energii přímo ze slunce vám zatím dodat neumíme, ale umíme zajistit, abyste zprostředkovanou sluneční energii ve formě elektřiny a zemního plynu nakupovali za výhodných podmínek s ohledem na aktuální situaci na trhu energií.

Jsme první firmou v České republice, která realizovala úspěšnou e-aukci na výběr dodavatele elektrické energie již v roce 2005.

Potraviny

Potraviny patří do jedné z komodit s nejvíce proměnlivými cenami v průběhu kalendářního roku. Realizujeme pravidelná výběrová nebo poptávková řízení s využitím elektronických nástrojů k tomu, abychom zajistili našim klientům optimální cenové nabídky pro nákup potravin v daném regionu, období a čase.

Vývoj cen energií na energetické burze

Vývoj cen plynu na energetické burze

Zaujímají Vás e-aukce? Napište nám!